Rize Haberleri
Giriş Tarihi : 21-03-2024 17:45

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAİD YAŞIYAN “KAZANAN ARDEŞEN OLACAK”

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Ardeşen Belediye Başkan adayı Said Yaşıyan “Gönül bağı sağlamsa yük de güzeldir, yolda. Ardeşen hepimizin. Tüm hemşehrilerimizin fikirleri bizim için önemli. İlçemizi hep birlikte yöneteceğiz ve hep birlikte kazanacağız. Kazanan Ardeşen olacak” dedi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAİD YAŞIYAN “KAZANAN ARDEŞEN OLACAK”

Mevcut Sanayi sitesinin üç katı büyüklüğünde bir sanayi projesi yapmayı hedeflediklerini aktaran Başkan adayı Said Yaşıyan “Fırtına Mahallesi'nde, Belediye Parke ve Beton tesisleri ile Fırtına Deresi arasında, mevcut sanayi sitesinin 3 katı büyüklüğünde, ilk etapta 75.000 m2 bir alanda orta ölçekli sanayi sitesi projemizi devletimizin de desteğiyle hayata geçireceğiz. Sanayi Sitemiz, bölgemizin ekonomik gelişimine katkı sağlayacak ve 1000 kişilik yeni iş istihdamı oluşturacaktır. Esnaflarımızın gönlü istediği gibi bir dükkâna ulaşması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Belediye Başkan adayı Said Yaşıyan projelerinin bunlarla kalmadığını belirterek” Seçim beyannamemizde daha birçok projemiz var. İnşallah 31 Mart’tan sonra halkımız bize yetki verdiğinde tek tek hepsini hayata geçireceğimiz bir döneme gireceğiz. Amacımız ilçemize hizmet etmek. Biz halkımızla bağımızı sağlam bir şekilde kuracağız. Onlarla iç içe olacağız. Gönül bağı sağlamsa yük de güzeldir, yolda. Ardeşen hepimizin. Tüm hemşehrilerimizin fikirleri bizim için önemli. İlçemizi hep birlikte yöneteceğiz ve hep birlikte kazanacağız. Kazanan Ardeşen olacak” dedi.

AdminAdmin