Gündem
Giriş Tarihi : 27-06-2023 14:56

DEVA Partili Karal: Paylaşma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Kurban Bayramımız kutlu olsun

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, bayramlarda kardeşliğin ve millet olma şuurunun pekiştiğini belirterek, “Aziz milletimizin ve kıymetli hemşehrilerimin, paylaşma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın İslam Alemi, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

DEVA Partili Karal: Paylaşma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Kurban Bayramımız kutlu olsun

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İstanbul Milletvekili Hasan Karal, yeni umutlarla bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşadıklarını söyledi. Bayramların insanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olduğunu belirten Karal, “Bayramlarda her türlü dargınlıklar ve kırgınlıklar unutulur, dostluk ve hoşgörü duyguları güçlenir, sevinç ve mutluluk milletçe yaşanır.” dedi.

Her koşulda birlik olabilme, kenetlenebilme, örf, adet ve gelenekleri ilelebet yaşatma gayreti içinde olacaklarını sözlerine ekleyen Milletvekili Hasan Karal, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletçe birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin verildiği bu bayram günlerinde  akrabalık, komşuluk ve dostluk bağlarını pekiştirmek, aile büyükleri ve tüm sevdiklerimizle kucaklaşmak bizleri daha da güçlü kılacaktır. Bu vesileyle vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Aziz milletimizin ve kıymetli hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın tüm İslam Alemi, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

AdminAdmin