Rize Haberleri
Giriş Tarihi : 04-03-2024 16:59

SAFFET METE “MİLLET BAHÇEMİZİ YAKINDA HİZMETE AÇIYORUZ”

AK Parti İyidere Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Saffet Mete yaptığı seçim çalışmalarında “İlçemizin çehresini değiştirecek olan 2019 Mahalli İdare seçimlerinde söz verdiğimiz Millet Bahçemizi yakında hizmete açıyoruz” dedi.

SAFFET METE “MİLLET BAHÇEMİZİ YAKINDA HİZMETE AÇIYORUZ”

Seçim çalışmalarında Saffet Mete’ye AK Parti İyidere İlçe Başkanı Nuraydın Aynacı, İl Genel Meclisi Başkanı Sabit Karafazlı, Belediye Meclisi ve ile İl Genel Meclis Üye Adayları eşlik etti.

 

“5 yılda ilçemizin çehresini değiştirdik”

 

Seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam eden İyidere Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Saffet Mete ; “5 yıllık görev sürecim boyunca İyidereli hemşehrilerimin güvenine layık olmak için elimden gelenin fazlasıyla gayret ederek, çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Rize’ye giriş kapısı olmanın sorumluluğu ve bilinciyle ilimize ilk giriş yapanları karşılayan ilçe olarak, 5 yılda ilçemizin çehresini değiştirdik. İyidere için gerçek belediyeciliğin nasıl olması gerektiğini yaptığımız icraatlarla halkımızın hizmetine sunduk. Gerek, altyapı gerekse üst yapı noktasında birçok çalışmayı tamamladık” ifadelerini kullandı.

 

“İlçemiz için hayallerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz”

 

Mete “İlçemizin tanıtımına ön ayak olacak hemşehrilerimizin aileleriyle keyifli zaman geçirebileceği 30 bin metrekare üzerine gerçekleştirdiğimiz 2019 Mahalli İdare seçimlerinde söz verdiğimiz Millet Bahçemizi yakında hizmete açıyoruz. Millet Bahçemiz; 1500 metrekare çocuk oyun parkımız, bisiklet ve yaya yürüyüş yollarımız,250 metrekare çay bahçemiz,550 metrekare kafeteryamız,850 metrekare düğün salonumuz,15 adet kamelyamız,4 adet satış reyonumuzdan oluşuyor.İlçemize kazandırılmasında pay sahibi olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Bakanlarımıza,Milletvekilimiz Muhammed Avcı’ya, İl, İlçe teşkilatımıza ve her zaman arkamda dimdik duran İlçe halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bizler hizmet erleriyiz, koltuktan güç almıyoruz, halkımızdan güç alıyoruz. İnşallah 31 Mart’tan sonra yeniden yetkiyi aldığımızda ilçemiz için hayallerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi. 

AdminAdmin