Rize Haberleri
Giriş Tarihi : 06-12-2023 18:19

Rize Şimal AVM'den Açıklama

ŞİMAL AVM yönetimi tarafından yapılan açıklamada, ışıklandırma projesinin tamamen yerli ve Rizeli bir ortaklık yapısıyla hayata geçirildiği ve Rize'ye sosyal ve kültürel bir alan oluşturmak için faaliyet gösterdiği belirtildi. AVM'nin her gün ortalama 18.000 ziyaretçiye ev sahipliği yaptığı, 1000'den fazla kişiye istihdam sağladığı ve 100'den fazla mağaza sahibine destek olduğu kaydedildi.

Rize Şimal AVM'den Açıklama

Açıklamada, sosyal medyada paylaşılan görsellerin gerçeği yansıtmadığı ve karalama kampanyasının bir parçası olarak kasıtlı olarak farklı açılardan çekildiği ifade edildi. AVM yönetimi, yapılan haberlerin yanıltıcı olmasından dolayı Rize'nin ekonomisi ve istihdamı da olumsuz etkilendiğini vurguladı.

AVM yönetimi, kuruluşunun itibarının doğru bir şekilde korunması için gerekli adımları atmaya kararlı olduğunu ve adının yanlış haberlerle anılmasına sebep olanlarla ilgili olarak her türlü hukuki süreci başlatacağını bildirdi.

Açıklamada, Rize halkının hassasiyeti öncelikli olarak dikkate alındığı ancak bu tür yanlış anlamaların giderilmesi ve doğru bilgiye ulaşılması için açıklama yapılmasının zorunlu olduğu belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Rize Şimal AVM, hediye paketi konseptinde gerçekleştirilen ışıklandırma çalışmasıyla ilgili olarak, sosyal medya platformlarındaki yanlış anlamaların düzeltilmesi amacıyla bir açıklama yapma gereği duymaktadır.

AdminAdmin