Rize Haberleri
Giriş Tarihi : 17-03-2024 12:12

MADENLİ BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAYRAM ALİ SARI “BİRLİKTE BAŞARIP, BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

AK Parti Madenli Belde Belediye Başkan adayı Bayram Ali Sarı yaptığı seçim çalışmalarında “Madenli merkezimizi daha yaşanabilir bir hale dönüştürebilmek için, belde merkezimizdeki arazi sahiplerinin haklarını gözeterek, 2 bloklu AFAD konut sayımızı 14 bloğa çıkaracağız ” dedi.

MADENLİ BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAYRAM ALİ SARI “BİRLİKTE BAŞARIP, BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

Madenli Belde Belediye Başkan adayı Bayram Ali Sarı seçim beyannamelerinde yer alan vaatleriyle ilgili bilgiler verdi.

 

Madenli Beldesinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam eden Belediye Başkan adayı Bayram Ali Sarı ; “Madenli’mizin istikrarına, aydınlık yarınlarına hemşehrilerimizin samimiyeti, desteği ve duasıyla yürüyeceğiz. Bu zamana kadar görev yapan Beldemizde nice hizmetleri olan Necip Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah ondan devir alacağımız bayrağı hizmet yarışıyla hep birlikte daha yükseklere taşıyacağız. Cumhurbaşkanımız ve merkezi hükümetimizin desteğiyle projelerimizi hayata geçireceğiz. Birlikte başarıp, birlikte kazanacağız inşallah. Madenli merkezimizi daha yaşanabilir bir hale dönüştürebilmek için, belde merkezimizdeki arazi sahiplerinin haklarını gözeterek, 2 bloklu AFAD konut sayımızı 14 bloğa çıkaracağız. Böylelikle, konut hamlemizi 300 meskenden oluşan dev bir kentsel dönüşüm projesine dönüştüreceğiz. Bu sayede tüm halkımızı ekonomik koşullarda ev sahibi yaparak, güzel beldemizi göç veren değil, göç alan bir belde haline dönüştüreceğiz” dedi.

 

Belediye Başkan adayı Bayram Ali Sarı sözlerine şöyle devam etti ; “Merkez Fatih Camiimizin karşısına inşa edeceğimiz Madenli Belediye Halk Ekmek Fabrikası ile beldemizin istihdam ve ekonomisine katkı sağlayacağız. Ayrıca Fatih camimizin bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayarak belde halkımızın hizmetine sunacağız. 7/24 belediyecilik anlayışımızla sahada, icraatta ve hemşehrilerimizin yanında, gönül ve saha belediyeciliğini hayata geçirerek gönülleri ihya edeceğiz. Yol arkadaşlarımız; tecrübesi ile yol gösterecek, çalışmalara hız katacak, heyecan ve kararlılıklarıyla birlikteyiz, birlikte yürüyeceğiz. Beldemizi daha güzel, daha yaşanabilir, daha kalkınmış bir Madenli yapmak için geliyoruz” dedi.

AdminAdmin