Rize Haberleri
Giriş Tarihi : 18-03-2024 11:12

Kendirli'de Saadet Rüzgârı

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız, Derepazarı Belediye Başkan Adayı Hasan Güneşdoğdu, İyidere Belediye Başkan Adayı Lütfi Koç ve Rize İl Genel Meclis Adayı Hasan Uzun, Kendirli Belediye Başkan Adayı Yusuf Serdar'ın misafiri olarak Kendirli'de düzenlenen iftar programına katıldılar ve akabinde hep birlikte Kendirlileri ziyaret ettiler.

Kendirli'de Saadet Rüzgârı

Kendirli'nin Milli Görüş Belediyeciliği'ni özlediğini vurgulayan Saadet Partisi Kendirli Belediye Başkan Adayı Yusuf Serdar, "31 Mart 2024'te yapılacak mahalli idareler genel seçim­lerinde Kendirli'mizin kaderini etkileyecek önemli bir karar vereceğiz. Saadet Partisi olarak bu seçimlerde size menfaatçiliğin, kayırmacılığın, israfçılığın, yozlaşma­nın aksine Milli Görüş belediyeciliğini, Saadet kadrolarını teklif ediyoruz." dedi.

Pazar günü çalışmalarını Kambursırt, Pehlivantaşı, Ortapazar ve Selimiye'de devam ettiren Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız, "Heyecanımız yüksek, hep birlikte kazanacağız inşallah. Burada Kendirlilerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Kendirli'ye de, Rize'ye de daha önce Milli Görüş Belediyeciliğini getirmiştik. Bu seçimde bir kez daha getireceğiz Allah'ın izniyle." dedi.

"Rize'nin, başta merkez ve bütün ilçeler ve beldeler olmak üzere Saadet Partisi kadrolarına ihtiyacı var." diyen Yıldız, "Çünkü biz, şehrin bütün potansiyelini harekete geçiren, yık­madan yapan, adil bölüşümden yana, kardeşliği temel ilke edinen, ötekileştirmeyen, yaparken farklı fikirlere açık olan bir yönetim anlayışı sunuyoruz. Hakkı üstün tutmanın ve maneviyatçı olmanın izzetine ve güvenilir­liğine inanıyoruz." diye ekledi

AdminAdmin