Rize Haberleri
Giriş Tarihi : 04-03-2024 17:00

HAMZA SARUHAN “BÜYÜKKÖYÜMÜZE MÜJDELER OLSUN DOĞALGAZI BELDEMİZE GETİRİYORUZ”

AK Parti Büyükköy Belde Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hamza Saruhan yaptığı seçim çalışmalarında “Önümüzdeki günlerde etüt çalışmaları ile birlikte projesine başlayacağımız doğalgaz Büyükköyümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HAMZA SARUHAN “BÜYÜKKÖYÜMÜZE MÜJDELER OLSUN DOĞALGAZI BELDEMİZE GETİRİYORUZ”

Büyükköy Beldesinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hamza Saruhan “Ankara ziyaretlerimizde her zaman ilk gündemimiz olan ve 2023 yılında yürüttüğümüz yoğun görüşmeler sonucunda ön etüt çalışmalarını başlattığımız beldemizin doğalgaza kavuşması hususunda bugün itibariyle sözümüzü aldık hamdolsun. Önümüzdeki günlerde etüt çalışmaları ile birlikte projesine başlayacağımız doğalgaz Büyükköyümüze hayırlı uğurlu olsun. Emeklerimizin karşılığını almamızda bize destek olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hayati Yazıcı'ya, İl Başkanımız Sayın Hikmet Ayar’a ve Rize Milletvekilimiz Sayın Muhammet Avcı'ya beldem adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hamza Saruhan’a ziyaretlerinde Belediye Meclis üye adayları ve teşkilat mensupları eşlik etti.

AdminAdmin