Rize Haberleri
Giriş Tarihi : 10-03-2024 10:20

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI “ÇAYELİ’DE DEĞİŞİM ŞART”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Çayeli’ de gerçekleştirdiği seçim faaliyetlerinde “Çayeli’ de değişim şart. İnşallah 31 Martta Çayeli’ de Türkiye’nin her tarafından görülecek takdir edilecek bir oy oranıyla değişim yapmaya hazır mısınız? dedi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI “ÇAYELİ’DE DEĞİŞİM ŞART”

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Çayeli İlçe Başkanı Hüseyin Öztürk, Çayeli İlçe Belediye Başkan adayı İshak Karahan, Madenli Belde Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Belediye Başkan aday adayları, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üye adayları ile birlikte Çayeli’ de esnaflarla, Kadın Girişimciler Kooperatifi Yöneticileri ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

“AK Parti iktidarlarımız boyunca kadınlarımız siyasetin nesnesi değil öznesi hale gelmiştir”

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı kadınlar günü münasebetiyle ziyaret ettiği S. S. Çayeli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinde yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi ; “Kadının eli nereye ulaşıyorsa orada güzellik var. Orada dirlik düzen var. Bunu öncelikle evlerimizde görüyoruz. 11 milyon dolayında üyemiz var aşağı yukarı bunun %50’sinde kadın nüfus var. AK Parti iktidarlarımız boyunca kadınlarımız siyasetin nesnesi değil öznesi hale gelmiştir. Gerek TBMM’de gerek siyasi kadrolarımızda kadınlarımız daha görünür hale gelmiştir. Bu vesileyle her koşulda yanımızda olan emek üreten, aziz şehitlerimizin kıymetli anneleri ve eşleri başta olmak üzere fedakâr, emekçi tüm kadınlarımızın bu anlamlı günlerini tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve esenlik dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

 “Siyasetin siyasetçinin işi proje üretmek”

Yazıcı seçimlerin demokrasinin temel aracı olduğunu belirterek ; “ Demokrasilerde yöneticileri, siyasi sorumluluk taşıyan kadroları seçmen seçer. Seçilmiş olanlar seçim zamanı kendilerini seçenlere hesap verirler. 31 Martta yerel seçimleri gerçekleştireceğiz. Dolayısıyla bizim yerel yöneticilerle merkezi yönetimin birlikte entegre birbirinin tarzından anlar şekilde gerçekleşmiş olması işlerin daha seri daha etkin hizmetlerin daha verimli gerçekleşmesi bakımından hayati derecede önemlidir. Biz siyasette milletin hukukunu korumak, insanımızın hayatını gözetmek, önündeki sosyo ekonomik engelleri azaltmak, rahat yaşam sürmesini sağlamak için bir araya gelmiş kadrolarız. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Genel Başkanımız Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bir araya gelmiş kadrolarız. Siyasetin siyasetçinin işi proje üretmek. Ürettiği projeleri milletin onayından geçirmektir. 22 yıldır bunu yapıyoruz bu anlamda Türkiye’yi imar ettik. Elimizin değmediği ulaşamadığımız ıskaladığımız hiçbir alan yok. Her şeyi yaptık, her şeyi çözdük artık çözülecek hiçbir şey kalmadı iddiasında değiliz. İmkânlar sınırlı bir tarafta sınırlı imkânları çoğaltmak için çalıştık, gece gündüz demeden ter döktük. Bütçemizi büyüttük. Bütçeden sağladığımız kazanımlarla da Türkiye’nin her tarafını değiştirip dönüştürdük. Hiçbir zaman yapamayacağımız bir şeyin sözünü vermedik, popülizm bizim siyasi tarzımızda yok” dedi.

Yazıcı sözlerine şu şekilde devam etti ; “İnşallah 31 Mart akşamı Çayeli’de İshak kardeşim ve onunla birlikte meclis üyesi arkadaşlarımıza görevlendirmeye hazır mısınız? Çayeli’ de değişim şart. İnşallah 31 Martta Çayeli’ de Türkiye’nin her taraf tarafından görülecek takdir edilecek bir oy oranıyla değişim yapmaya hazır mısınız? 31 Mart seçimlerinin genelde ülkemize, özelde Rize’mize, Çayeli’mize,  hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AdminAdmin