Rize Haberleri
Giriş Tarihi : 10-02-2024 22:33

Derepazarı İle Kucaklaşacağız

Derepazarı’nda kimsenin kaybetmeyeceği bir seçimin yapılacağının altını çizen AK Parti Derepazarı Belediye başkan adayı Şaban Kalça eskiye takılmadan yeni dönemde hep birlikte Derepazarı için vira bismillah diyerek yola çıkıyoruz dedi.

Derepazarı İle Kucaklaşacağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı onayı ile AK Parti Derepazarı belediye başkan adayı gösterilen Şaban Kalça; “Helalleşerek, komşuluk hukukuna riayet ederek, hep birlikte Derepazarı olacağız. Milletimizle kucaklaşacağız” ifadelerini kullandı. 

AK Parti Derepazarı Belediye Başkan adayı Şaban Kalça; “Partimizin yetkili organları ve genel başkanınız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Derepazarı belediye başkan adaylığı şahsıma tevdi edildi. Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen hemşerilerimize, teşkilat mensuplarımıza, ilçe ve il teşkilatımıza, milletvekillerimize ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Adaylık sürecini bir demokrasi şöleni halinde geçirmemize katkı sağlayan çok kıymetli aday adayı arkadaşlarım sayın Erkan Köse’ye, sayın Ömer Vanlı’ya, sayın Bünyamin Albayrak’a ve sayın Ahmet Ayhan Yıldız’a teşekkürler ediyorum. Bize desteğini esirgemeyen Derepazarılı hemşerilerimiz ile buluşmaya ve yeni dönemdeki projelerimizi onların beğenisine sunmaya başlayacağız. Derepazarında yeni bir dönemin arefesindeyiz. Birlik beraberlik içerisinde Derepazarı’nda kaybedenin olmayacağı, kazananın bütünüyle Derepazarı olacağı bir dönem için yola çıktık. Helalleşerek, komşuluk hukukuna riayet ederek, hep birlikte Derepazarı olacağımız, ortak akılla Derepazarı’nı birlikte yöneteceğimiz bir dönem için vira bismillah diyoruz. Hazırız, kararlıyız. Türkiye yüzyılı vizyonunda Derepazarı’nı AK Partimiz ile gerçek ve vizyoner belediyecilik anlayışına kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin