Rize Haberleri
Giriş Tarihi : 19-03-2024 23:43   Güncelleme : 20-03-2024 15:17

BELEDİYE BAŞKANI BALCI “YAPARSA AK PARTİ YAPAR”

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Muradiye Belde Belediye Başkanı ve Başkan adayı Musa Süreyya Balcı “Hep söylüyoruz halkımıza hizmet etme noktasında iddialıyız. AK Parti’nin Belediyecilik anlayışında olan eser ve hizmet siyaseti Muradiye’mizde vücut bulmuş durumda. Yaparsa AK Parti Yapar ” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI BALCI “YAPARSA AK PARTİ YAPAR”

Muradiye Belediye Başkanı ve Başkan adayı Musa Süreyya Balcı’ya ziyaretlerinde Belde Başkanı Mahmut Sarımehmet, Belediye Meclis üye adayları ve teşkilat mensupları eşlik etti.

 

Muradiye Belediye Başkanı ve Başkan adayı Musa Süreyya Balcı “Görev süremiz boyunca halkımızın ihtiyaçlarını, görüş ve önerilerini dikkate aldık. Muradiye Beldemizi daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek için tüm kesimlerimize hizmet verecek alanlar oluşturmak için gece gündüz demeden çalıştık. Allah’a hamdolsun bugün geldiğimiz noktada bu çalışmalarımızın karşılığını beldemize gelen çok önemli yatırımlarla almış durumdayız. Söz verdiklerimizin daha fazlasını Beldemize kazandırdık. Mutluyuz Beldemize doğalgaz geliyor. 60 milyon ihale bedelli kanalizasyon şebekesine başlayacağız. Gençlik ve Spor Bakanlığımız vasıtasıyla beldemize çok modern bir genç ofis (gençlik merkezi) kazandırdık. 12 milyon ihale bedelli yeni su şebekesi yapıyoruz. 3 yılda 300 milyonluk DSİ yatırımını beldemize kazandırdık.180 sosyal konut, 40 AFAT konutu TOKİ konutlarını beldemize kazandırdık. Sağlık Bakanlığımız vasıtasıyla beldemizde modern bir aile hekimliği (sağlık ocağı) kazandırdık. Beldemize son derece modern bir kültür merkezi ve kütüphane kazandırdık. Bu yıl yapımına başlayacağımız bir sürpriz projemiz de Yaya köprüsü karşısı Belediye Sosyal tesisleri ( Cafe- Restoran). Hep söylüyoruz halkımıza hizmet etme noktasında iddialıyız. AK Parti’nin Belediyecilik anlayışında olan eser ve hizmet siyaseti Muradiye’mizde vücut bulmuş durumda. Yaparsa AK Parti Yapar diyoruz. Aldığımız tüm yatırımlarda bizden desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Vekillerimize, İl, İlçe teşkilatlarımıza hülasa katkı sağlayan bize güvenen teveccüh gösteren herkese çok teşekkür ediyoruz.31 Mart’tan sonra inşallah kaldığımız yerden yeniden devam edeceğiz. Biz milletine hizmet etmekten mutlu olan, gurur duyan bir kadroyuz. Çalışmalarımızda Halka hizmet Hakk’a hizmettir sözünü şiar ediniyoruz. Allah milletimize bizi mahcup etmesin. Muradiye bilir, Gerçek Belediyecilik AK Parti’dir” dedi

AdminAdmin