Rize Haberleri
Giriş Tarihi : 14-03-2024 01:36

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAİD YAŞIYAN “HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

AK Parti Ardeşen Belediye Başkan adayı Said Yaşıyan yaptığı seçim çalışmalarında “Ardeşen’imizin her köşesini eser ve hizmet siyasetimizle Türkiye Yüzyılına yakışır seviyelere getirmenin gayretinde olacağız. Büyüyen ve gelişen Ardeşen hayali ile inşallah hep birlikte kazanacağız” dedi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAİD YAŞIYAN “HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

Ardeşen’de yürüttüğü seçim çalışmalarında Belediye Başkan adayı Said Yaşıyan’a Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üye adayları, Belediye Başkan aday adayları ve teşkilat mensupları eşlik etti.

 

İlçedeki ziyaretlerinde Başkan adayı Said Yaşıyan “Devletimizin gücü, hükümetimizin kararlılığı ve Ardeşen'imizin desteğiyle Allah nasip ederse 1 Nisan’dan itibaren hizmeti devraldığımız yerden daha ileriye götürmenin gayretinde olacağız. Kentsel dönüşüm, yeşil alanlar, çevre, tarım, enerji, sosyal hizmet, turizm, sanayi, ticaret, eğitim, gençlik, spor, kültür sanat, altyapı ve dijital dönüşüm gibi alanlarda hazırladığımız projelerle Ardeşen'imize yeni bir kimlik kazandıracağız” dedi.

 

“Projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz”

 

Ardeşen’in her mahallesiyle ayrı ayrı ilgileneceğini aktaran Said Yaşıyan “Hayalimiz Ardeşen’in geleceğine ışık tutacak yatırım ve projeleri hayata geçirmek. Hep birlikte omuz omuza çalışarak bu seçimden de zaferle ayrılacağız inşallah. Ardeşen’imizin her mahallesi ile ayrı ayrı ilgileneceğiz. Yolundan, suyuna, çocuk parkından, doğalgaz ihtiyacına kadar hemşehrilerimizin yanında olacak projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Ardeşen’imizin her köşesini eser ve hizmet siyasetimizle Türkiye Yüzyılına yakışır seviyelere getirmenin gayretinde olacağız. Büyüyen ve gelişen Ardeşen hayali ile inşallah hep birlikte kazanacağız. Çalışan üreten ve ilçemize değer katan tüm girişimleri destekleyecek, Ardeşen’imizi Türkiye yüzyılına taşıyacak projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz inşallah” dedi.

AdminAdmin