Rize Haberleri
Giriş Tarihi : 29-02-2024 16:55

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞABAN KALÇA “DEREPAZARI’NDA DOĞALGAZIN GELMEDİĞİ HANE KALMAYACAK”

AK Parti Derepazarı Belediye Başkan adayı Şaban Kalça yaptığı seçim çalışmalarında “Derepazarı’nda Allah’ın izniyle doğalgazın gelmediği tek bir hane bile kalmayacak” dedi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞABAN KALÇA “DEREPAZARI’NDA DOĞALGAZIN GELMEDİĞİ HANE KALMAYACAK”

Seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam eden AK Parti Derepazarı Belediye Başkan adayı Şaban Kalça seçim beyannamesinde yer alan tüm yatırım ve hizmetlerin takipçisi olacaklarını söyledi.

İlçedeki ziyaretlerinde Şaban Kalça’ya İlçe Başkanı Hüseyin Topal, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üye adayları ile teşkilat mensupları eşlik etti.     

Derepazarı’nın yeniden hizmetle buluşmak için az bir zamanının kaldığının altını çizen Belediye Başkan adayı Şaban Kalça “Derepazarı’nın kaybolan yılları, har vurup harman savrulan kaynakları, talan edilen üst yapısının yeniden eski haline gelebilmesi için bir vizyona, Derepazarı’nın sorunlarını kendine dert edinecek bir anlayışa ve ortak akılla yönetime ihtiyacı var. Biz ortak akılla, birlikte yönetim anlayışına uygun şekilde, ilçe başkanlığımızla il genel ve belediye meclisi üyelerimizle birlikte seçim beyannamemiz üzerinde çalıştık. Seçim beyannamemizde ilan ettiğimiz her yatırım ve hizmetin sıkı takipçisi olacağız. Bu yatırımları yaparken, mahalle muhtarlarımız belediye ve meclis üyelerimiz başta olmak üzere tüm bileşenlerin fikrini önerilerini dikkate alacağız. Derepazarı’nı bir bütün olarak kucaklayacağız, ortak kararlar alarak yatırım programımızı hayata geçireceğiz. Yapamayacağımız hiç bir yatırımın ve hizmetin sözünü vermeyeceğimiz kamuoyunca da bilinmektedir.

Belediye Başkan adayı Şaban Kalça sözlerine şu şekilde devam etti. “Doğalgaz yatırımları bilindiği gibi merkezi hükümet tarafından yapılır. Merkezi hükümetin oluşturduğu bütçe oranında yatırım yapılır. Belediye başkanlığı dönemimizde merkezi bütçeden kaynakların Derepazarı’nda aktarılmasını sağlayıp doğalgazın her mahalleye, her haneye ulaşmasını çok kısa sürede tamamlayacağız. Derepazarılı hemşehrilerimiz müsterih olsun. Derepazarı’nda Allah’ın izniyle doğalgazın gelmediği tek bir hane kalmayacak” dedi.

AdminAdmin