Rize Haberleri
Giriş Tarihi : 01-03-2024 23:06

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÜRHAN KUTLUATA “FINDIKLI YENİDEN AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAK”

AK Parti Fındıklı Belediye Başkan adayı Gürhan Kutluata yaptığı seçim çalışmalarında “Fındıklı 31 Mart’tan sonra yeniden AK Belediyecilikle tanışacak inşallah” dedi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÜRHAN KUTLUATA “FINDIKLI YENİDEN AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAK”

Seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam eden AK Parti Fındıklı Belediye Başkan adayı Gürhan Kutluata Fındıklı için büyük hayalleri olduğunu hemşehrilerinden alacağı yetkiyle 31 Mart’tan sonra tek tek hayata geçireceğini belirtti.

İlçedeki ziyaretlerinde Gürhan Kutluata’ya İlçe Başkanı Ali Şimşek, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üye adayları ile teşkilat mensupları eşlik etti.

Fındıklı’nın AK belediyecilik ve hizmetlerine yeniden kavuşması için seçim sürecinde gönülden gönüle köprüler kurmak için canla başla çalıştığını ifade eden Fındıklı Belediye Başkan adayı Gürhan Kutluata ;“Burası bizim, her şeyi ile dokusu ile bizim ilçemiz. Allah’ın izniyle 31 Mart’tan sonra güzel ilçemizi yeniden AK Belediyecilikle tanıştıracağız. Bizim Fındıklı için heyecanımız var, hayallerimiz var. Bu hayallerimizi hayata geçirmek için hemşehrilerimizden yetki istiyoruz. Vatandaşlarımız inanıyorum ki arada ki farkı bu 5 yıllık dönemde görmüşlerdir. Biz herkesi kucaklayarak, ötekileştirmeden halkımızın istek ve ihtiyaçlarına göre bir Belediyeciliği Fındıklılı hemşehrilerimize sunacağız” dedi.

AdminAdmin