Rize Haberleri
Giriş Tarihi : 04-11-2022 12:40   Güncelleme : 04-11-2022 23:23

16. TÜBİTAK Ortaokul Araştırma Proje Yarışması Değerler Eğitimi 1.si Rizeli öğrenciler oldu

TÜBİTAK tarafından her yıl düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışması kapsamında Rizemizin gururu öğrencilerimiz Türkiye 1.si oldu.

16. TÜBİTAK Ortaokul Araştırma Proje Yarışması Değerler Eğitimi 1.si Rizeli öğrenciler oldu

TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Rize’mizden Büyük Başarı

 

Türkiye genelinde toplamda 31001 projenin yarıştığı TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Kurumumuz büyük bir başarı elde etti. On iki farklı bölgede gerçekleştirilen bölge finallerinde birincilik derecesi alan projeler arasından 180 proje Türkiye finalinde yarıştı. 

Bu önemli organizasyonda;

Kurumumuz felsefe öğretmeni Dr. Ebru ÖNER danışmanlığında öğrencilerimiz Ahmet HACIOĞLU, Elvin Asel ŞENKAYA ve Ahsen Ravza YILMAZ’ın hazırlamış olduğu “Resimli ve Sesli Elektronik Hikâyeler Aracılığıyla Değerler Eğitimi” isimli proje Değerler Eğitimi kategorisinde Türkiye birincisi,

matematik öğretmenimiz Halil İbrahim DÖNMEZ danışmanlığında öğrencimiz Adnan Ediz KORKMAZ “7 ile Bölünebilmede Farklı Bir Yaklaşım” isimli proje ile matematik kategorisinde Türkiye üçüncüsü,

Yine kurumumuz sınıf öğretmeni olan uzman öğretmen Havva Nur İPEKOĞLU YETGİN danışmanlığında Muhammed Kadir YETGİN’in hazırlamış olduğu “Sen, Ben, Biz, Hepimiz, El Ele Verirsek Güzel Olur Geleceğimiz” isimli proje ile coğrafya kategorisinde Türkiye üçüncüsü olmuştur.

Bu başarılarından dolayı öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlarız.

AdminAdmin